top of page

Hej alla fantastiska ombud - skicka gärna vidare detta till era klasser!

Vilken fest det blev!! Så många vi var! Vilken glädje, vilket samarbete och vilka kämpar alla var - och såklart: solen skiner alltid på AF! Även om det verkade lite blött där i början!

Alla fyror - wohoo!! Jag har aldrig sett så många bakverk på en gång! Och i alla former, med kreativitet, glädje och en massa smaskighet! TOPPEN TOPPEN bra gjort när de flesta av er bara hade ett par dagars förberedelse för detta! Och sen gjorde ni en fantastiskt jobb med era stationer, kön till fikat tog ju aldrig slut! Och vattengänget, som stod och frös i skuggan på slutet, kämpade på tappert!

Alla femmor - vilken lek, vilka skratt, vilket pepp! Dessa stånd har aldrig varit så välbesökta som denna gång! Det var underbart att se er ha roligt tillsammans, och skratta med alla som kom och spelade! Chokladhjulet, som tidigare har fört en tynande tillvaro, var en monumental framgång! Superbra jobbat alla femmor! Alla sexor - korv, popcorn, sockervadd herregud va folk åt!! Köerna till era stånd ringlade runt hela skolgården och ja, nästa år behöver vi ha större maskiner och kanske även burgarna ska få komma tillbaka! Så fantastiskt bra jobbat med glädje och samarbete och kämparanda!! Alla sjuor - konsertmarknad, merchförsäljning och tipsrunda; några av de dyraste stånden och några av de som gav ren vinst, toppenbra jobbat! Ni tänkte snabbt, ni hittade på egna lösningar, både i planering och genomförande - jag kunde inte bett om bättre sjuor! Toppenbra jobbat! Nästa år ska vi dock inte få en stor skåpbil parkerad mitt i alltihop! Alla åttor - det var rent och snyggt precis hela tiden! Förarbetet satt som en smäck, under festen såg jag att ni gick runt med plasthandskar och plockade upp och efterarbetet var bara plötsligt färdigt! Toppen toppenbra fixat och till nästa år har vi bra soppkärl att återanvända! Rätt tänkt! Alla nior - aldrig har väl skolgården prytts av så många härliga naglar, färgglada hår och målade ansikten! Ni gjorde precis det jag hoppades att ni skulle göra som äldst på skolan - ni var glada, skojiga, bjöd in och gjorde era stånd till den roliga aktivitet som det var tänkt! Toppen toppenbra genomfört!! Med de varmaste hälsningar från er stolta Höstfestgeneral 🍁Ditte🍂


Comments


bottom of page